In elk opzicht een betrouwbare partner.

Wij ontwerpen producten en diensten die uitblinken op het gebied van functionaliteit, veiligheid, bescherming, algehele productiviteit en het creëren van persoonlijke identiteit.

 

Onze merken

Snickers Workwear

Inventing workwear. Snickers Workwear ontwikkelt innovatieve werkkleding die gebaseerd is op de werkelijke behoeften van professionele gebruikers en combineert dat met een uitstekende pasvorm, duurzaam comfort en geavanceerde functionaliteit.

Hultafors

Gereedschap om op te vertrouwen. Hultafors ontwikkelt innovatieve handgereedschappen om professionele gebruikers de best mogelijke functionaliteit, precisie en kwaliteit te kunnen garanderen. Gereedschappen waar je op kunt vertrouwen, in elke situatie.

Wibe Ladders

Veiligheid bij elke stap. Wibe Ladders biedt een breed pakket producten en diensten voor het werken op hoogte. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons altijd voorop, zodat je de klus efficiënt kunt uitvoeren zonder jouw veiligheid in gevaar te brengen

Solid Gear

Prestatie door innovatie. Solid Gear biedt veiligheidsschoenen en is vastbesloten om voorop te lopen op het gebied van materiaalkeuze en design. We sluiten nooit compromissen op het gebied van kwaliteit en leveren prestaties door innovatie.

Toe Guard

Compromisloze veiligheid. Toe Guard biedt uitstekende werklaarzen en werkschoenen tegen concurrerende prijzen. De arbeidsomstandigheden voor professionele gebruikers staan altijd voorop – we doen geen compromissen op het gebied van veiligheid.

Dunderdon

De producten maken het merk. Dunderdon heeft zowel vorm als functie naadloos geïntegreerd in hun kleding en elk product heeft een doel, of je nu een vakman of een creatieve gebruiker bent.

Hellberg Safety

Hellberg Safety ontwikkelt en levert gehoorbescherming en communicatie-oplossingen voor iedereen die blootgesteld wordt aan overmatig lawaai op het werk.

Johnson Level

Johnson biedt een breed pakket producten en diensten voor werken op hoogte. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons altijd voorop, zodat je de klus efficiënt kunt uitvoeren zonder jouw veiligheid in gevaar te brengen.

EMMA Safety Footwear

More info coming soon

CLC Tools carriers & gloves

More info coming soon.

Kuny’s Tools carriers

More info coming soon.

EripioWear

More info coming soon.
 

Ons aanbod.

Betrouwbare gereedschappen, toegangsoplossingen en persoonlijke beschermingsmiddelen die professionele gebruikers het hoogst haalbare bieden op het gebied van veiligheid, bescherming en algehele efficiëntie.

Een reeks premium merken die de mogelijkheid bieden tot waardeverhogende synergieën en winstpotentieel voor distributeurs.

 

Een bedrijfscultuur gebaseerd op respect en klantgerichte collega's om op te vertrouwen.

Dernières nouvelles.

Onze kantoren

Hultafors Group is in heel Europa aanwezig. Gebruik de link om het dichtstbijzijnde lokale kantoor van Hultafors Group te vinden.

VIND EEN KANTOOR

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder