Over Hultafors Group

Hultafors Group bestaat uit 6 verschillende merken: werkkleding onder de merken Snickers Workwear en Dunderdon, gereedschap onder het merk Hultafors, schoenen onder de namen Solid Gear en Toeguard en steigers die worden verkocht onder het merk Wibe Ladders.

In every way,
a partner to rely on.

Hultafors Group is een groepering van hoogstaande merken voor professionele vakmensen die alleeb het beste willen op het gebeid van functionaliteit, veiligheid en productiviteit. Door succesvolle merkgedreven productcategorieën te lanceren in de industrie en bouwsector, kunnen wij onze gebruikers en klanten de beste ervaringen bieden.

De merken zijn vertegenwoordigd door Hultafors Group met een joint marketing en sales organisatie, die resulteert in een beter kostengedreven efficiëntie en verbeterde capaciteit in distributie en logistiek.

Hultafors Group is vertegenwoordigt in de volgende productgebeiden: werkkleding en veiligheidsschoenen, handgereedschap, ladders en stellingen.

Hultafors Group is met zijn merken vertegenwoordigd in 37 landen en heeft meer dan 11.000 verkooppunten.

Hultafors Group is eigendom van Swedish Investment AB Latour.

Hultafors Group bestaat uit de merken Snickers Workwear, Dunderdon, Hultafors Tools, Solid Gear, Toeguard en Wibe Ladders.