Hultafors Group management.

 
 
image

Martin Knobloch

CEO

As Chief Executive Officer of Hultafors Group, Martin has overall responsibility for creating, planning, implementing, and integrating the strategic direction of the company.

Before joining Hultafors Group, Martin worked for the Bosch Group, most recently as CEO for BSH Home Appliances Northern Europe. His earlier roles at BSH include positions in corporate strategy, head of product marketing, head of a product division and member of the global digital business board. Prior to joining BSH, he started his career at the Siemens Group. He has worked in several European countries and the United States.

Martin studied Industrial Engineering with a focus on Corporate Management and Leadership in Karlsruhe, Germany and Sevilla, Spain.

image

Jens Eriksson

DIRECTOR M&A and STRATEGY

Jens is verantwoordelijk voor de algemene M&A Agenda, het strategische planningsproces en het project management kantoor van Hultafors Group, dat de implementatie van strategische initiatieven coördineert.

Voordat hij bij de Hultafors Group in dienst kwam, werkte Jens als directeur Business Development voor Investment AB Latour, de holdingmaatschappij van Hultafors Group. En daarvoor werkte hij voor las- en snijdoplossingen provider ESAB in verschillende functies op het gebied van bijvoorbeeld marketing, prijsstelling, strategische projecten enz. Jens’ eerdere ervaring bestaat uit verschillende functies op het gebied van Management Consulting.

Jens heeft een M.Sc. in Applied Mathematics van Chalmers University of Technology en een B.Sc. in Business Administration van de School of Business, Economics and Law van Gothenburg University.

image

Anna Sand

Director HR & Communications

In haar functie richt Anna zich op het ondersteunen van groei en verandering via onze ontwikkelende organisatie, personeel en teams en het opzetten van een efficiënte HR-ondersteuning voor managers.

Anna heeft een brede ervaring op het gebied van HR in snel groeiende ondernemingen. Ze heeft een M.Sc. in Human Resources van de Universiteit van Göteborg.

image

Torbjörn Eriksson

Chief Commercial Officer, CCO

Als CCO is Torbjörn commercieel verantwoordelijk, wat betekent dat hij de centrale commerciële middelen zoals marketing, business processen, business development, E-commerce en digitalisering leidt.

Torbjörn staat ook aan het hoofd van de Hultafors Group Market Operations, inclusief de verkoopmaatschappijen in 14 landen en de International Sales (Export en International Direct Accounts).

Torbjörn heeft een achtergrond in de IT- en industriële sector, waar hij heeft gewerkt in verschillende managementfuncties in bedrijven als Cisco Systems, B&B TOOLS, Statoil Lubricants en Monier Roofing.

image

Camilla Monefeldt Kirstein

DIRECTOR BUSINESS UNIT WORKWEAR

Camilla is Business Unit Director sinds 2013 en is verantwoordelijk voor de merken Snickers Workwear, EripioWear en Puvab.

Voordat zij bij Hultafors Group kwam werken, bekleedde Camilla verschillende managementfuncties bij Oriflame Cosmetics AB, SAS Group, K-World en heeft ze ook als management consultant gewerkt bij McKinsey & Company.

Camilla heeft een M.Sc. in Industrial Economics van het Noorse Institute of Technology (NTNU), en een M.Sc. in Operational Research van de London School of Economics and Political Science (LSE).

image

Mikael Sundström

EVP BU Footwear

Mikael has been Business Unit Director since 2019, and is responsible for our brands Solid Gear, Dunderdon and Toe Guard.

Before joining Hultafors Group, Mikael served as CEO and Chairman of the Board in scale-up companies with focus on international expansion. Mikael has also served in various leadership positions at large-cap companies Ericsson and ASSA ABLOY.

Mikael has a M.Sc. in Industrial Engineering and Management from Chalmers University, Sweden coupled with Business studies at Simon Fraser University, Canada.

image

Joakim Ohlander

Director Business Unit Head Protection

Voordat hij bij de Hultafors Group kwam werken, was Joakim 8 jaar lang de mede-eigenaar en MD van Hellberg Safety.

Daarvoor heeft Joakim internationaal gewerkt binnen de PPE- en medische sector in diverse managementfuncties in de EU, Azië, Afrika, Latijns- en Noord-Amerika.

Joakim heeft een ingenieursdiploma en een Masterdiploma rechten.

image

Peter Chatel

President Hultafors Group North America

Peter is verantwoordelijk voor het leiden van de Hultafors-groep in Noord- en Zuid-Amerika. Zijn focus is om strategieën te ontwikkelen om Johnson Level te laten groeien en om alle merken van de Hultafors Group op de Amerikaanse markt te introduceren.

Voordat hij eind 2018 bij de Hultafors Group kwam, bekleedde hij leidinggevende functies op commercieel en algemeen management bij Black & Decker, Pentair Tool Group, Walter Meier en recentelijk bij Senco Brands. Hij voltooide expat-opdrachten in zowel Canada als Nieuw-Zeeland.

Peter behaalde een Bachelor's Degree in Business Marketing aan de Michigan State University, en ook een MBA aan de Loyola University of Maryland.

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder