Diversiteit.

 
 

Wij waarderen verschillen

ONZE BEDRIJFSCULTUUR IS GEBASEERD OP VERTROUWEN EN RESPECT. WIJ STIMULEREN EEN WERKOMGEVING DIE GEKENMERKT WORDT DOOR OPENHEID EN BEGRIP.

Het is voor ons belangrijk dat de mening van iedereen wordt gehoord en dat alle collega’s gezien worden. Daarom besteden we veel moeite aan het werken met informele dialogen en communicatie. We respecteren niet alleen verschillen, we moedigen ze zelfs aan omdat wij denken dat ze noodzakelijk zijn voor onze ontwikkeling.

Op al onze afdelingen vind je wel iemand die al tientallen jaren bij het bedrijf werkt, naast iemand die nog maar net bij ons is komen werken. Uitgebreide ervaring ontmoet nieuwe ideeën en zo ontstaat magie.

WIJ ZIJN IN ALLE HOEKEN VAN DE WERELD AANWEZIG.

Terwijl het bedrijf groeide hebben we stap voor stap onze zakelijke activiteiten uitgebreid naar andere markten, in andere delen van de wereld.

Dit betekent dat we collega's hebben in veel verschillende landen, variërend van kleine kantoren tot grotere productie-eenheden. Wanneer je bij ons werkt heb je regelmatig contact met collega’s uit andere delen van het bedrijf en de wereld en je hebt op dagelijkse basis te maken met andere culturen.

Deze website gebruik van cookies, zodat we de best mogelijke service en ervaring kunnen bieden. Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik ervan. Lees verder