Bij ons werken

Wij als werknemers van de Hultafors Group waarderen het erfgoed en onze bedrijfscultuur, die creativiteit en samenwerking stimuleren onder leiding van onze bedrijfsfilosofie "ATLAS". Wij zijn hier om de duurzame producten van de toekomst te ontwikkelen - om het leven beter en eenvoudiger te maken voor onze klanten en onze partners.

Ons succes is het resultaat van de prestaties van onze werknemers. Op al onze werkplekken vindt u uitdagende projecten en betrokkenheid op onze reis naar het ontwerpen, vervaardigen, promoten en verkopen van producten van onze bekende, fantastische merken. Dit geeft u de mogelijkheid u te ontwikkelen als persoon en in uw werk.

Wij geloven in onszelf; onze kracht en onze mogelijkheden om geavanceerde producten en diensten te ontwikkelen. We zijn trots op onze goede reputatie en op het feit dat we aan kop lopen in onze bedrijfstak!

Via de internationale contacten tijdens ons dagelijks werk, leert u over andere culturen en denkwijzen; we leren en groeien samen om onze merken, onze producten en de prestaties van ons bedrijf op te bouwen.